Kålgryte med pølse i sort stekepanne

Kålgryte med pølse

Kålgryte er en flott hverdagsrett med mye kål og masse smak. En enkel og god middag for folk i farta. Kan være et fint alternativ til spagetti bolognese.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 500 g hodekål
  • 1 purre
  • 1 ss margarin
  • 2 ts paprikapulver
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 3 røkt kjøttpølse av kalkun
  • smak til med pepper
  • 4 stilker frisk timian

Fremgangsmåte

  1. Finsnitt kålen veldig tynt og stek den i en vid kjele til den er myk.
  2. Snitt purren på langs og skyll den godt. Skjær den i tynne ringer og ha den over i kjelen. Bland godt.
  3. Tilsett tomater, paprikapulver og pølsebiter.
  4. Smak til med pepper.
  5. Server med et dryss frisk timian.
Del på Facebook